Nyhedsfeed Forum Sex i udlandet Så kom jeg afsted på min sædvanlige FKK tur

 • Så kom jeg afsted på min sædvanlige FKK tur

  Opslået af fissemagnet d. 13/03/2023 klokken 14:15

  Jeg er nu hjemvendt efter en tur i det tyske. Jeg har hvert år en tur til FKK harmony og det er altid en sand fornøjelse at komme derned.

  Vil bare lige sige at alt er som det plejer, dog er priserne steget voldsomt, men sådan er det åbenbart 😛

  Jeg startede ud med at kigge mig lidt rundt i klubben. Der var ca 10 piger på arbejde og nogle så ret godt ud. Der kom en pige hen for at sige hej og det endte hurtigt med at hun skulle vise mig rundt i klubben. Da vi kommer tilbage til baren spørger hun om hvad jeg godt kan lide og det er lidt svært for mig at sige, så jeg sidder bare og mumler lidt 😀

  Så spørger hun om jeg er til 2,3,4 piger på samme tid. FUCK JA, udbrøder jeg hviskende. Hun finder 2 piger mere og det ender med at vi alle fire tager ovenpå i et af rummene.

  Det er til dato den vildeste oplevelse jeg har haft og jeg gør det helt sikkert igen. Det var faktisk ikke det vi ikke lavede og man kunne godt fornemme at det ikke er første gang at de 3 piger er sammen om den samme fyr.

  Som afslutning fik jeg lov til at sprøjte på alle deres frække små faste bryster, hvor efter de legede lidt med det endte jeg gik ned i bad.

  Kan kun anbefale klubben.

  fissemagnet svarede 9 måneder siden 1 Medlem · 0 Svar
 • 0 Svar

Beklager, der blev ikke fundet nogen svar.

Log in to reply.